Tankefelt terapi & EFT

Tankefeltterapi – en effektiv behandlingsform
 
Denne teknik har jeg virkelig stor succes med. Hvis du ikke kender til den er den værd at prøve.
 
Tankefeltterapi (TFT) og emotionel frihedsteknik (EFT), er en teknik der blev opdaget i 1980 af en amerikansk psykolog Roger Callahan – siden 2002 har Lars Mygind og Hanne Heilesen udbredt behandlingen her i Danmark.

Erfaringen viser at tankefeltterapi effektivt kan lindre og ofte kurere psykisk og fysisk ubehag. Metoden er en risikofri, bivirkningsfri og hurtig.

Teorier viser, at der er en forbindelse mellem vore følelser, vore tanker og kroppen
Igennem median stimulering opnås en nærmest holistisk behandling, da der samtidig med at der arbejdes med kroppen, også holdes fokus på tanker og følelser.

Endemålet for en succesrig TFT behandling er på det tidspunkt hvor der er harmoni mellem disse 3 intelligenser, og hvor man føler sig rolig, fredfyldt og let. Når vi IKKE føler denne tilstand, skyldes det, at der er et ubehag. Ubehag er en ”bred” betegnelse for alle uønskede tilstande. Ubehag over for noget bestemt, mener vi kan skyldes traumer (negativer episoder man engang har oplevet) der skal forløses.

En behandling tager ca. 1 time. Antallet af behandlinger kan varierer alt efter hvilke udfordringer man har.

I de tilfælde, hvor jeg kan se at det er relevant, kombinerer jeg zoneterapi med tankefeltterapien. Her oplever jeg at bl.a. at ADHD ramte viser store forbedringer.
Her er et lille udsnit af det der med succes kan behandles med TFT (succesraten er over 85%)

Stress, Afhængighed, Hovedpine, Traumer, Panik/angst anfald, Sorg og kærlighedssorg, Skyldfølelse, Fobier, Vrede/jalousi, PTSD, Tvangstanker/lidelser, Fysiske smerter, Psykiske smerter, Koncentrationsproblemer, Ord-/talblindhed, Depression, Seksuelle problemer, Svigt, Samlivsproblemer, Hyperaktivitet, Tandlægeskræk.

Af succeshistorier jeg allerede kan nævne nogle her: folk der er kommet af med deres sukkerafhængigheder (slik, kage, cola mv), igen kan køre over broer, ikke er bange for frøer og edderkopper, ikke længere har højdeskræk, folk er stoppet med at ryge, stop af neglebidning, flyskræk er forsvundet, er kommet sig over et svigt, tør at sige fra over for chef/kollegaer/familie, sluppet af med sin præstationsangst, sluppet af med hovedpine og migræne. 
 
 
 
 
TANKEFELTTERAPI & EFT
Har du eksamens angst eller flyskræk? Er du ord- eller talblind? Har du en fobi? Har du en sukker- eller ryge afhængighed? Eller er du generet af allergi, hovedpine, tinnitus eller smerter?
Det er blot et lille udsnit af det, jeg kan behandle med Tankefeltterapi/EFT. 
Lene Høj | CVR: 21531898 | Grenåvej 690, 8541 Skødstrup  | Tlf.: 40340151