Klienthistorier

C.T.W.
· 25. februar 2016
8 dage uden kage - sodavand - chokolade mm. Og har stadig ikke trangen!! Det er en skøn frihed ❤️ og dette er ved kun en gang TANKEFELTTERAPI. Tusind tak Lene 
 
*************************************************************************************************
 
Klient solstråle historie fra klinikken TFT/EFT: E. som er i starten af 20'erne var i 7. klasse på lejr i et skovområde - netop da de udklækkede frøer vrimlede rundt og med endnu en træls frøoplevelse kort tid efter - så var der grundlagt en grundig FRØFOBI. E. har siden ikke kunnet gå på stier/græs, hvis der bare var den mindte fare for at der kom en frø. Hvis der raslede i et buskads var det i E's tanker en frø og ikke en fugl. E. har ikke kunnet deltage i gymnasieprojekter, hvis der evt. skulle tages vandprøver ved åer. E. fik det fysisk dårligt bare ved, at folk talte om frøer i hendes påhør. Kort sagt så har angsten for frøer, haft store konsekvenser for E.
Jeg tog hjem til E. og gav hende TFT/EFT - gik ind i angsten for frøer. Efter at hun havde en angst på 20 hvor skalaen gik fra SUD 0-10 hvor 10 er det værste gik vi igang. Efter vi gik igennem flere sætninger som kunne betyde noget for E. Efter 1½ times behandling faldt hendes SUD til 0 og hun mærkede ikke længere angsten og ville kunne håndtere mødet med en frø. For at afprøve dette, gik ud på gågaden, og videre ud på et lille grønt område - noget som hun ikke har turdet gå på i årevis og kiggede ind i buskadser. Her 3uger efter, har E. fået et meget mere afslappet liv og kan nu bevæge sig frit ude i naturen. Hun har dog endnu ikke mødt en frø. :-) 
 
*************************************************************************************************
 
Klinikhistorie zoneterapi: J. en herre på 70+ kommer en gang i mellem i klinikken. Han fejlede ikke noget, men kunne mærke at han trængte til at få boostet kroppen igen. Han havde godt nok hold i nakken - men det troede han ikke, at jeg kunne gøre noget ved. Men som MUSKULÆR zoneterapeut er der meget hjælp at hente. Efter en god helbehandling og med ekstra fokus på nakken kunne en tilfreds og noget overrasket J. forlade klinikken med en bevægelig nakke og ro i kroppen. :-)
 
*************************************************************************************************
 
Hej Lene. Jeg har fået meget mere overskud og energi, efter to gange Tankefeltterapi hos dig, det giver en skøn livskvalitet.Tak!!  Kh K.G.N.
 
*************************************************************************************************
 
Type: Terapeut

Kategori: Afhængighed

Kort beskrivelse: Sukkerafhængighed

Behandling: Når jeg i min klinik behandler for sukkerafhængighed – får jeg klienten til at tage det eller de ting som de altid kan spise uanset tidspunkt på døgnet.

Sofie fik en grundig introduktion om TFT/EFT og hvad behandlingen gik ud på.

Sofie har en stor svaghed for sukker – især for træstammer (kage) og hun havde medbragt en som under behandlingen lå på bordet ved siden af. Hun havde ved start en SUD på 8. Vi talte om, hvorfor hun var så vild med træstammer - samtidig med at jeg sad og vendte batterier på hende.

Konsistensen og den søde smag var det, hun var vild med. Efter at vi havde kørt et par traumesekvenser, med sætninger som vi sammen lavede ud af det vi havde talt om, skulle hun forstille sig at tage bid af træstammen. Sofie fik faktisk kvalme ved tanken om det og havde absolut ikke længere lyst til at spise den lækre træstamme. Hendes SUD var på 0. Til sidst lavede vi en GTL – for at manifester resultatet. Hun havde det virkelig underligt bagefter, da det utænkelige var sket for hende.

Resultat: Efterfølgende har hun ikke længere lyst til træstammer og lysten til sukker er væsentlig reduceret og hun føler sig ikke sukkerafhængig mere.

*************************************************************************************************
 
Type: Terapeut

Kategori: Afhængighed

Kort beskrivelse: Sukkerafhængighed

Behandling: H på 39 og mor til 3 kontaktede mig, da hun spiste alt for meget slik og søde sager og det var efterhånden et problem for hende.
Jeg anbefaler altid mine klienter med sukkertrang, at de skal medbringe deres yndlingssukker ting til behandling.
Heidi kører til daglig som konsulent og har altid noget sødt med i bilen. Hun indrømmede, at da hun fandt ud af, at hun lige kunne nå hjem inden behandling hos mig – så havde hun allerede spist den posefuld, hun havde tænkt skulle med over til mig. Derhjemme havde hun bl.a. 5 klio Laber larver. Så nu havde hun en ny frostpose med Laber larver med – som hun have stor lyst til at spise.

Posen blev lagt på bordet – så hun kunne sidde og se på den. Jeg fortalte om TFT/EFT og hvad behandlingen ville gå ud på. Mens Heidi sad og fortalte mig om sin sukkerafhængighed, sad jeg og vendte batterier på hende.

Vi tog fokus på de Labre larver på bordet. Hun havde en SUD på 9 og kunne bare spise dem. Jeg bad hende forstille sig, at hun tog en af de Laber Larver og fortælle hvordan hun synes de smager, og hvor mange hun spiser ad gangen, om hvilken af de 2 farver der var hendes yndlings, og hvorfor var den ene bedre end den anden farve, sådan rigtig i petitesser – samtidig lavede jeg en traume sekvens på hende. Vi kom ind på hvad der var det bedste ved at spise disse farverige, E-nr. fyldte, sukkerholdige – hvad det gav hende – men også hvad er det værste ved at spise dem. Efterhånden som vi fik snakket om Larverne og fik lavet meningsfyldte sætninger for hende, som hun skulle sige i en fuld sekvens – faldt hendes SUD lynhurtigt ned på 2. Hun fik kvalme og kunne nu heller ikke holde lugten ud fra de Laber Larver på bordet. Jeg lavede en GTL og hendes SUD var på 0.

Hun følte rolig, let og fredfyldt og meget forundret over den ændrede tilstand. Hun fik øvelser med hjem, som hun kunne bruge, hvis der skulle dukke en trang op.

Resultat: Efterfølgende havde hun absolut ikke lyst til sukkerholdige ting. Her 5 måneder efter, har hun stadig et naturligt forhold til sukkerholdige ting og føler ingen speciel trang til det.

*************************************************************************************************
 
Type: Terapeut

Kategori: Andet

Kort beskrivelse: Stine på 12 år har siden hun var en lille pige haft store problemer med neglebidning. Neglene var bidt helt i bund. Hendes mor har også bidt negle, så det lå ligesom til familien.

Beskrivelse af problem: Neglebidder

Behandling: Eftersom de har prøvet mange ting for at undgå neglebidningen, kom Stine til mig, for det pinte hende meget og hun var rigtig flov over, at hun ikke havde lange fine lakerede negle som hendes veninder.

Stine var noget spændt på om jeg kunne hjælpe hende. Jeg fortalte hende omhyggeligt hvad behandlingen gik ud på, at vi først skulle vende batterier og hvad det betød, hvilke punkter jeg ville banke på, på hendes hoved, overkrop og hænder og at hun også skulle sige nogle betydningsfulde sætninger – sat sammen af hendes egne ord.

Hendes SUD var på 8 og hun havde meget lyst til at bide i sine negle.

Mens jeg vendte batterier på Stine spurgte jeg hende, hvad det værste var, ved at havde sådanne nedbidte negle. Derefter tog vi traume runden med en god sætning og hendes SUD faldt til 4. Vi snakkede videre om bl.a. hvad fordelen var, ved ikke at bide negle – og lavede en traumesekvens og sætninger ud af vores samtale, som kunne betyde noget for hende. SUD faldt til 2. Vi kørte endnu en fuld traumesekvens med en sætning og SUD gik i 0.

Hun havde absolut ikke lyst til at bide i sine negle. Afslutningsvis lavede jeg en GTL. Stine følte sig rolig, let og fredfyldt og desuden også mega glad og træt.

Resultat: Jeg mødte Stine – 6 uger efter og jeg var nysgerrig om behandlingen havde virket på hende. Hun viste mig dem stolt og fortalte, at hun ikke havde bidt negle siden. Hendes negle var ved at vokse fint ud og hun var lykkelig.
 
*************************************************************************************************
 
Type: Klient

Kategori: Højdeskræk

Kort beskrivelse: Højdeskræk

Resultat: Jeg har altid lidt af højdeskræk, men det er blevet værre i min opvækst. I 8. kl. ville jeg overvinde min højdeskræk og springe ned fra 3 m vippen, men modet svigtede, så jeg vælger i stedet at springe fra platformen. Idet jeg springer, fortryder jeg mit spring og griber fast i gelænderet på platformen – men da mine hænder var våde – glider mine hænder og jeg falder 3 m ned og rammer bassinkanten med det ene ben og slå mig.

Siden har jeg ikke turdet springe fra nogen vippe og haft lyst til højder, køre eller gå over små motorsvejsbroer. Jeg kan ikke selv køre over Storebæltsbroen eller gå alene oppe i Regnbuen i Aros i Aarhus uden jeg har godt fast i min mand.

Nu er jeg i starten af 40’erne og søgte hjælp hos Lene. Hun fortalte mig, hvordan behandlingen ville forgå. Imens jeg fortalte om mine problemer – sad Lene vendte batterier på mig - som hun sagde. Vi gik ind i mit traume omkring mit fald fra vippen, og hvad det værste var der kunne ske. Min frygt var helt i top. Lene fik formuleret nogle sætninger ud af det som vi havde snakket om og som jeg skulle sige og som betød noget for mig. Hun bankede let på mig på nogle bestemte punkter, vi trallede og skulle tælle til 5 og tralle igen. Jeg fik rigtig meget ro på kroppen og min frygt faldt drastisk. Til sidst kunne jeg ikke helt forstå, at mit uheld dengang – havde sat så stort et præg på mit liv.

Vi tog så fat i min angst for broer, da jeg hver dag hellere cykler en 15 min omvej for at undgå at cykle over en motorvejsbro. Lene bankede et par runder, samtidig med at det blev sagt nogle gode sætninger og til sidst følte jeg ingen skræk for, at jeg næste dag skulle prøve at cykle over broen. Jeg følte en god ro og fornemmelse i kroppen. Jeg fik nogle øvelser med hjem – som jeg kunne bruge hvis jeg ville føle frygt.

Dagen efter Lenes behandling cyklede jeg over broen, satte cyklen på den anden side bare for lige også at gå en tur frem og tilbage, for lige at manifestere, at nu kunne jeg komme over. Det var en kæmpe befrielse og cykler nu over broer uden problemer.

Endvidere har jeg nu også været alene med den ene af mine sønner oppe i Regnbuen i Aros i Aarhus – stor sejr. Så tusind tak til Lene – du har gjort en stor forskel for mig.
 
*************************************************************************************************
 
Type: Klient

Kategori: Andet

Kort beskrivelse: Min veninde havde brændt mig eftertrykkeligt af og det berørte mig dybt og var i lang tid meget ked af det. Jeg fik efterfølgende en stort udslet/eksem på skinnebenet og håndled.

Beskrivelse af problem: Svigt

Resultat: Da jeg i forvejen går til zoneterapi hos Lene foreslog hun, at jeg skulle prøve tankefeltterapi hos hende.

Da vi startede var min SUD på 9 og jeg havde hovedpine og følte at jeg blev tynget af en stor klods på bryst og nakke. Lene vendte mine batterier og lavede en traumesekvens. Min SUD faldt til 5 og følte at klodsen løsnede sig. Imens Lene behandlede mig, talte vi om situationerne med min veninde og fandt nogle sætninger som kunne have betydning for mig. Lene kørte nogle sekvenser med flere gode sætninger.

Efterhånden fik jeg mere og mere ro i mig og til sidst i behandlingen forstår jeg ikke hvordan min såkaldte veninde, fik lov til at udnytte mig i den grad hun havde gjort. Min SUD var nu på 0.

Jeg gik derfra med rank ryg og uden hovedpine.

Mit eksem forsvandt efterfølgende, men blussede op den første gang jeg så hende igen, men det har ikke været der siden. Når jeg ser min ex. veninde kan jeg nu bare trække på skulderen af hende og det hun siger, preller nu af på mig og jeg hviler nu meget mere i mig selv.

En ekstra gevinst er, at Lene lærte mig at vende batterier – og lave traumesekvenserne, fik nogle fine små visitkort med punkterne på – så nu har jeg også gjort mig selv fri af min sukkerafhængighed.
 
*************************************************************************************************
 Type: Klient

Kategori: Afhængighed

Kort beskrivelse: Sukkerafhængighed

Resultat: Jeg søgte Lene, da jeg havde et stort sukkerafhængighedsproblem og er vild med alt sødt – hvor jeg ikke har haft en stop knap.
På mit arbejde kunne jeg godt gå forbi kagefadet flere gange og tage et stykke kage indtil det var tomt.

Jeg har altid haft en svingende vægt og prøver pt med møje og besvær at holde vægten nede med 5:2 kuren. Lene havde bedt mig om at tage min yndlingskage/slik med. Hun startede med at ”vende batterier”, mens vi snakkede om hvad der var med det sukker, jeg var så vild med. Jeg skulle i mit hoved forestille mig hvordan mit yndlingsslik smagte – fortælle om jeg tog et eller flere stykker ad gangen.

Lene begyndte så, at banke let på forskellige punkter i mit ansigt og få steder på overkroppen – og jeg kunne mærke lysten til sødt faldt. Vi fandt efterfølgende nogle sætninger som jeg skulle sige, og nu bankede hun let de samme steder igen og denne gang også på fingrene, øjnene skulle følge Lenes finger rundt, skulle nynne nogle toner, tælle til 5 og nynne igen. Herefter var min lyst til sødt fuldstændig væk. Ufatteligt.

Jeg havde end ikke lyst til at guffe de lækre ting jeg havde med. Havde nærmest kvalme ved tanken om at skulle spise det.

Efterfølgende har jeg ikke haft den vilde trang til søde sager – men fået et naturligt forhold til det.
 
*************************************************************************************************
 
Lene Høj | CVR: 21531898 | Grenåvej 690, 8541 Skødstrup  | Tlf.: 40340151