Sundhed & Balance

Jeg formidler Zinzinos mange produkter og bl.a. den helt unikke Zinzino Balanceolie  
som nu også produceres til VEGANERE og en specielt til BØRN.
 
Læs mere på om Zinzino's produkter på hjemmesiden HER og klik på billederne for mere information.
 
Ønsker du at få målt din fedtsyre balance er jeg behjælpelig dermed. 
Med en tørblodstest kan vi se, hvordan hvordan din fedtsyrebalance er målt på 11 parametre. Bla. hvor meget af det vigtige Omega-3 fedtsyre du har i kroppen og om du er i den rette balance ift. omega-3 /omega 6.  

Vi samarbejder med et Norges førende laboratorier, Vitas som analysere dit blod. Du får en rapport med dine resultater og bl.a. om du er i balance iforhold til omega 3- og 6.  
  
Har du lyst til at få mere information om SUNDHED  - så er der mulighed for følgende:
Personlig rådgivning (Gratis)
SUNDHEDS aften hos dig eller mig ca. 1 time (Gratis)
SUNDHEDS aften i din forening (Gratis)
Foredrag/Fyraftensmøde: Sundhed i din virksomhed 
 
 
 
ØNSKER DU AT FRIGØRE VÆGT?
 
Jeg har i år 2022 frigivet 12,5 kg (i skrivende stund)  - hvor jeg i bl.a.i 1 måned dage helst ikke måtte dyrke hård motion - kun gåture hvis jeg havde lyst til det. Jeg skulle ikke tælle kalorier - kun gram.
Det er den nemmeste livsvarige kostændring jeg nogensinde har været på. Selvom jeg er uddannet kostvejleder - og har lært at tælle kalorier, som jeg iøvrigt synes at livet er for kort til  -  så er denne metode jeg har været med på - SUPER NEM.
Hvis du vil høre mere vil jeg gerne henvise dig til et link.
 
Hvis du sukkerafhængig, eller har du en angst for succesen ved at frigøre vægt - og blive en slankere og ny version af DIG, kan jeg med Tankefeltterapien, hjælpe dig af med disse udfordringer.
Med zoneterapien kan jeg give dig ro og balance i kroppen, få bugt med dine evt. muskulære udfordringer - som gør at du ikke kan dyrke motion senere hen i forløbet.. 
 
Ring evt. til mig på 40340151/ eller skriv en personlig besked på min facebook side hvis du gerne vil have info om kostvejledning eller vil give nogle gode input. 
 
 
 
Lene Høj | CVR: 21531898 | Grenåvej 690, 8541 Skødstrup  | Tlf.: 40340151